onsdag 8. august 2012

Invitajon til syhelg i Florø.


INVITASJON FRA QUILTEGRUPPA

den fredag, 06 juli 2012. Postet i Nyhetsartikler

SYHELG 18 - 19 AUGUST 2012

Om 6 veker er det tid for oppstart for Quiltegruppa igjen men foreløpig kan du berre nyte sommarens late dagar i sola , lade batteriene så du er klar til haustens aktiviteter ………
Fra hausten av blir quiltemøta på SOLTUA (Sanitetens hus på Tua) Eit flott hus , lyst og triveleg både inne og ute. Er vi heldige med været kan vi kose oss på Verandaen med både sytøyet og kaffien.
18 - 19 august er det oppstart , da starter vi med ei syhelg . Ei helg der vi kjem saman for å sy både den som er nybegynner , den som har sydd litt og den som har sydd i mange år .
Helga vert lagt opp med ei gruppe for nybegynnere , der du får lære det grunnleggane innafor lappeteknikk , ei gruppe for dei som har sydd litt eller mykje og for dei som har lyst å halde på med sitt eige eller vere med å sy «Teppe som varmar» til for tidleg fødde på Sentralsjukehuset i Førde .
Dette å vere saman i to dagar og sy, prate, drikke kaffi/te, ete ja rett og slett vere saman med likesinna er veldig kjekt . Til deg som syr litt eller mykje men ikkje er med i noko lag/ gruppe kom og vær med oss denne helga , det er ingen forpliktelse på nokon måte. Kom og opplev fellesskapet i gruppa .
Alt er ikkje heilt klart enda men du kan få sy deg ei lita veske som du kan ha strikke og/eller sytøyet i . Ved å sy denne veska vil du få prøve deg på mange teknikkar , bruke skjærebrett, kniv og linjal , sy saman lappar, brodere litt , applikere , fore veska med evnt lommar osv. Dette vert det Solveig Rønnekleiv Helle som vil lære deg. Du kan få kjøpe matrialpakke til denne veska.
Kari Witzøe vil ha ei gruppe og lære deg å lage forskjellige typer bilder , kunstneriske bilder , ansikt med snor eller andre typer bilde , veldig intresant og spennansde dei teknikkar ho bruker . Her vil du og få kjøpe det du treng for å lage bildene. Når det gjeld «Tepper som varmer» vil det bli ulike modeller og velge mellom , det vert matrialpakker og mønster til det. Har du stoff heime du kan tenke deg og donere til dette prosjektet så ta dei med og så ser vi kva vi får ut av det . Dei forskjellige matrialane vi bruker denne helga vert sponsa av Quiltegruppa og Florø Husflid. Skulle du som ikkje bur i Florø lese dette og ha lyst å vere med så er du velkommen til det. På Soltua er det plass for overnatting til ein rimeleg penge. Ei slik helg vil koste litt , det vert servert lunch laurdag og søndag + kaffi/te med noko attåt. For dette betaler du kr 200.- og så vil jo matrialer komme i tillegg om du skal sy veske eller bilde . Laurdagen vil vi ha ei enkel lita utloddning med fine gevinstar , så tenk på det når du tar lommeboka med . Vi i styret i Quiltegruppa gleder oss til helga og håper å sjå nettopp deg der , og syns du dette høyres kjekt ut og at dette er noko for deg så må du melde deg på til Laila Berge enten på tlf 98618881 eller tiljotberge@online.no . Det er begrensa plasser , så her gjeld først til mølla prinsippet Skulle du ha spørsmål angåande helga kan du ta kontakt med ein av oss Solfrid 90932831 Laila 98618881 Sigrun 97480982

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...